Ce spune constructorul podului de pe Autostrada Sebeş Turda despre care s-a scris că e montat strâmb: "Efect optic"

Ce spune constructorul podului de pe Autostrada Sebeş Turda despre care s-a scris că e montat strâmb: "Efect optic"
| Foto: https://www.capital.ro/

Societatea AKTOR, constructorul sectorului de autostradă Sebeș-Turda LOT 2, a reacționat în urma mai multor articole care susțineau că un pod este montat strâmb, iar doar trei utilaje lucrează pe tronsonul Sebeş-Turda al autostrăzii A10, scrie capital.ro. 

Referitor la articolul cu podul montat strâmb pe tronsonul Sebeş-Turda al autostrăzii A10, pe care ministrul Transporturilor a promis că se va circula în acest an, societatea AKTOR, constructorul sectorului de autostrada Sebeş-Turda LOT 2, a făcut anumite precizări.

"Informaţia vehiculată conform căreia podul este montat stramb este complet eronată, bazată pe lipsă totală de experienţă sau de înţelegere a lucrărilor de o asemenea anvergură.

În realitate, este vorba de un efect optic cauzat de unghiul de filmare al dronei în cauză. Senzaţia este accentuată de faptul că podul este oblic faţă de axul autostrăzii, (pentru a fi aliniat cu albia pârâului Geoagiu pe care-l traversează)", a transmis societatea AKTOR, constructorul sectorului. 

Totodată AKTOR spune că în aceste zile se lucrează cu peste 100 de muncitori și 100 de utilaje, însă condiţiile meteo de caniculă impun mai multe restricţii, dar compania păstrează ritmul accelerat pentru a finaliza acest proiect.

Comenteaza