Foto Cel mai mare eveniment dedicat pieței imobiliare din Dubai și Miami organizat la Cluj-Napoca, hotel Platinia, 01-02 aprilie 2023

Emax Real Estate, în parteneriat cu cei mai mari dezvoltatori din Dubai şi Miami organizează, în perioada 01-02 aprilie 2023, la Hotel Platinia, Cluj-Napoca unul dintre cele mai mari evenimente din România dedicat vânzării de imobiliare în Dubai și în Miami!

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00- 20:00. Evenimentul reunește cei mai importanți reprezentanți ai pieței imobiliare din Dubai și Miami, consultanți imobiliari de top specializați în piața de business din Emiratele Arabe Unite şi America!

"Majoritatea românilor care cumpără locuințe în Dubai sau Miami o fac în scop investițional, dar sunt și clienți care au ales să locuiască acolo. Partea bună a investiției o reprezintă, pe lângă cadrul fiscal atractiv, și facilitătile oferite de stat celor care își doresc să investească în Dubai sau Miami.

În acest moment, Dubai si Miami sunt cele mai mai vizitate orașe din lume, la nivel mondial, atrăgând anual peste 50 de milioane de turiști. De aici şi gradul de ocupabilitate ridicat al proprietăților pe care noi le vindem.

În plus, avem un sezon turistic de minim nouă luni, cu toate că, de fapt aș putea zice 12 luni, deoarece in 2022, în extrasezon (iulie si august) aveam închiriate chiar și proprietățile mai puțin bine poziționate, noi oferind pachetul complet pentru investitori, inclusiv property management pentru proprietățile vândute!

Atât Miami cât și Dubai sunt fermecătoare, sunt  în continua dezvoltare, iar despre Dubai se știe că este cel mai curat și sigur loc din lume. Preţurile diferă în funcție de zone, dar poate spune că în Dubai cel puțin, prețul proprietăților din zone de interes este asemănător cu preţurile din zona de nord a Bucureștiului sau cu zone centrale din Cluj-Napoca.

În plus, faptul că majoritatea dezvoltatorilor din Dubai și Miami ne oferă plan de plată eșalonat, conduce spre un proces ușor și rapid de realizare a unei investiții imobiliare în unul dintre aceste orașe !" a declarat Andrea Popa, CEO Emax Real Estate.

Proprietățile care se află în zone de interes, centrale, cu cel mai înalt grad de ocupabilitate, au preț de plecare de la 190.000de euro. Dar sunt şi proprietăți aflate la faza de proiect, ale căror preţuri pleacă de la 130.000, dar situate în zone, cu grad de ocupabilitate mai scăzut.

Organizatorii anunță în cadrul evenimentului de la hotel Platinia, Cluj-Napoca, cele mai mari discounturi de preț, flexibilitate în privința planului de plată și chirie garantată. Mai mult, toți participanții la eveniment, care vor plăti avans pentru un imobil , vor primi un voucher fly in pentru două persoane, astfel vor avea biletele de avion spre Dubai sau Miami și cazare la un hotel de cinci stele, asigurată de către Emax Real Estate.

Emax Real Estate, este lider de piață în domeniul investiilor externe, companie premiată de către Romanian Property Awards, ca fiind cea mai bună oportunitate de investiție în anul 2021. Andreea Popa, fondatoarea Emax Real Estate Dubai este antreprenoarea de succes care a mizat pe sectorul real estate în Dubai, fiind prima care a adus acest concept în România acum 3 ani.

Cei interesați de participarea la evenimentul privat de vânzari de la hotel Platinia Cluj-Napoca, o pot face prin link-ul de mai jos: 
https://emax-realestate.ro/imobiliare/dubai/01-02-aprilie-2023-hotel-platinia-cluj-napoca/

Comenteaza