Foto P Celebrul lanţ de cafenele Gloria Jean's Coffees a adus cafeaua gourmet la Iulius Mall Cluj

Gloria Jean's Coffees a răspândit în întreaga lume cultura cafelei din Africa, Asia și America Latină și a cucerit milioane de oameni cu specialitățile sale. De curând, celor aproximativ 90.000 de cafele delicioase, care se servesc zilnic în peste 50 de țări de pe tot mapamondul, se adaugă și cele din noua locație de la Iulius Mall Cluj.

Iubitorii de cafea și de specialități pe bază de cafea sunt așteptați să savureze sortimente variate şi rafinate de cafea gourmet la Gloria Jean's Coffees. Noua cafenea este situată la intrarea principală din Iulius Mall Cluj, iar cei care îi trec pragul au parte de o experienţă complexă, putând savura cafeaua preferată, pregătită special de barista cu experiență, într-o atmosferă vibrantă. Astfel, clujenii se pot delecta cu numeroase sortimente precum: Special Espresso Blend, Irish Coffee Creme, French Vanilla, Kenya AA, English Toffee, Columbia Supremo și Hazelnut Praline, băuturi reci, ciocolată, ceaiuri și gustări delicioase. 

Pentru preparearea cafelei se folosesc doar boabe Arabica, culese manual, care provin din Ethiopia, Kenya, Yemen, Indonesia, Sumatra, Columbia, Costa Rica, Guatemala sau Mexic și care printr-un proces complex de prăjire și pregătire se transformă într-o licoare aromată pentru zile pline de energie. De asemenea, la Gloria Jean's Coffees se găsesc sortimente de cafea care pot fi achiziționate în pachete ambalate și care vor da startul unei zile perfecte, la tine acasă!

Gloria Jean's Coffees are o istorie frumoasă, care începe în 1979 în SUA într-un mic magazin de cafea şi cadouri. Din acel moment Gloria Jean's Coffees s-a dezvoltat ca o companie de cafea gourmet şi specialităţi de cafea reuşind, de-a lungul anilor, să ajungă un brand recunoscut internațional. Din 1996 a continuat cu deschiderea mai multor locații în Australia, devenind cel mai mare lanţ de cafenele din zonă. În România, Gloria Jean's Coffees este prezentă în patru mari orașe, iar de curând a inagurat prima locație din Cluj-Napoca în Iulius Mall.

Vino să descoperi lumea cafelei gourmet la Gloria Jean's Coffees din Iulius Mall Cluj!

 

Etichete
Comenteaza