News alert Video Centrul de vaccinare din Florești, pregătit pentru imunizări. Primarul a făcut un tur video

Centrul de vaccinare din Florești, pregătit pentru imunizări. Primarul a făcut un tur video
| Foto: Facebook

Centrul din Florești a fost amenajat în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale “Gheorge Șincai” cu intrare de pe strada Andrei Mureșanu nr. 1.

Bogdan Pivariu a arătat pe pagina sa de Facebook dotările centrului de vaccinare din comuna Florești. 

"Încă de la începutul pandemiei am luptat cu toate resursele împotriva unui inamic tăcut și periculos. Acum suntem în momentul în care avem un vaccin prin care putem să întoarcem soarta acestei bătălii. Centrul a fost amenajat în incinta sălii de sport a Școlii Gimnaziale “Gheorge Șincai” cu intrare de pe strada Andrei Mureșanu nr. 1", scrie Bogdan Pivariu. 

Centrul are o zonă de traj medical/ registratură, 2 cabinete de vaccinare, zone de așteptare ante și post vaccinare, grupuri sanitare, depozit pentru materiale sanitare, respectiv biohazard, asigurate cu respectarea normelor comunicate de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea.

"Centrul va deservi în special populația din Florești și pe cea din Săvădisla. Așadar, centrul este în așteptarea introducerii pe harta centrelor de vaccinare. Sănătate multă tuturor!", conchide primarul din Florești.

Comenteaza