Update Cerb lovit în plin de o mașină, la Bonțida. Animalul a murit pe loc

Cerb lovit în plin de o mașină, la Bonțida. Animalul a murit pe loc
| Foto: https://www.gherlainfo.ro/

Luni seara, un şofer a fost luat prin surprindere pe șoseaua Gherla – Cluj-Napoca, când un cerb i-a sărit de pe marginea drumului, exact în faţa maşinii. În urma impactului, animalul a fost accidentat mortal. 

Incidentul s-a produs în seara de luni, 26 septembrie a.c., în jurul orei 22. Mașina circula spre Gherla dinspre Cluj-Napoca.

În momentul în care un cerb a sărit în faţa maşinii de pe marginea drumului, şoferul nu a reuşit să evite accidentarea acestuia, iar animalul sălbatic a fost lovit în plin. Cerbul s-a prăbușit pe carosabil, iar la scurt timp, a decedat, potrivit declaraţiilor unor martori oculari.

Şi autovehiculul implicat în accident ar fi fost serios avariat, iar șoferul a acuzat răni la cap și la o mână, a transmis gherlainfo.ro. La locul accidentului a intervenit şi un echipaj de ambulanță. 

UPDATE IPJ Cluj: 
Poliţiştii clujeni au transmis marţi dimineaţa precizări cu privire la accident rutier produs în jurul orei 21.55, pe DN1C-E576, în afara localității Bonțida.

"Din primele cercetări rezultă că autoturismul condus din direcția municipiului Cluj-Napoca spre municipiul Gherla, de un bărbat de 41 de ani, din comuna Iclod, a accidentat un cerb care a traversat drumul național, dinspre stânga spre dreapta în sensul său de mers.

În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital. Animalul a decedat, fiind lasat în custodia paznicului de vânătoare", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza