CFR Cluj începe o nouă aventură în grupele Europa League, la Sofia. Echipa probabilă a “feroviarilor”

CFR Cluj începe o nouă aventură în grupele Europa League, la Sofia. Echipa probabilă a “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României începe parcursul în Grupa A, cu o deplasare în țara vecină, pe terenul celor de la ȚSKA Sofia.

Dacă în sezonul trecut clujenii primeau vizita lui Lazio în Gruia și reușeau să se impună cu 2-1, în actuala stagiune, “feroviarii” s-au deplasat la Sofia pentru primul meci din grupele Europa League. Duelul se anunță unul echilibrat, deși experiența campionilor ar putea face diferența.

Trupa lui Dan Petrescu nu a mai pierdut de la duelul cu Dinamo Zagreb și are șase meciuri fără înfrângere în campionat și două succese în Europa League. În schimb, ȚSKA nu mai reușește să învingă de cinci partide în campionat, însă au reușit surpriza în play-off, unde i-au eliminate pe cei de la FC Basel.

Cei mai imporanți jucători din tabăra bulgarilor sunt mijlocașul francez Younousse Sankhare, cel care are 265 de partide în Ligue 1, dar și atacantul gambian Ali Sowe, care a fost golgheterul echipei în sezonul trecut.

CFR Cluj va începe jocul de la Sofia cu un singur mijlocaș defensiv disponibil, în persoana lui Ovidiu Hoban, iar Billel Omrani va rata cu siguranță jocul cu ȚSKA. Astfel, tehnicianul ar putea fi tentat să înceapă în formula 4-4-2, cu Debeljuh și Rondon pe pozițiile de atacanți sau să îl trimită pe venezuelean în bandă și să rămână la sistemul 4-3-3, care l-a consacrat în Gruia.

Echipa probabilă a CFR-ului:

Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Hoban, Djokovic, Păun – Rodon, Debeljuh

Partida dintre CFR Cluj și ȚSKA Sofia se va disputa în această seară, de la 19:55.

Comenteaza