CFR Cluj, misiune îndeplinită contra Chindiei. Campioana a încheiat meciul în 9 și fără Petrescu pe bancă

CFR Cluj, misiune îndeplinită contra Chindiei. Campioana a încheiat meciul în 9 și fără Petrescu pe bancă
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația clujeană s-a impus în runda cu numărul 4, scor 2-0, pe terenul echipei pregătite de Adrian Mihalcea. 

Aflat la doar câteva zile de returul cu Shakhtyor Soligorsk, Dan Petrescu a surprins cu alegerea primului 11. Printre titulari au apărut Brucic, Hoban și Yeboah, în timp ce Camora și Deac au lipsit, desi au fost puncte fixe în startul sezonului.

Cu toate acestea, gazdele au început mai bine, iar Popa putea deschide scorul încă din primul minut, însă a lovit greșit balonul din poziție ideală (1). A urmat șutul lui Popadiuc, care a trecut peste transversală (10).

Abia după ce primul sfert de oră s-a scurs, campioana a început sa conteze în ofensivă. Mai întâi, Jefte nu a reușit să îl învingă pe Căbuz la o fază construită de Petrila (17). Imediat, goalkeeper-ul s-a opus din nou în fața aceluiași Jefte, iar Muhar a încercat să surprindă cu un șut de la distanță (19).

În cele din urmă, mijlocașul croat a fost cel care a deschis scorul. Petrila a centrat din corner, Hoban a trimis în careul de 6 m, de unde Muhar a reluat cu capul în poartă (27).

Și în minutele ce au urmat, CFR a avut inițiativa, iar Căbuz a fost eroul echipei sale, reușind să respingă și în fața lui Petrila (34). Totuși, portarul nu a mai reușit să se opună la execuția spectaculoasă a lui Yeboah (45+1), iar campioana conducea la pauză, scor 2-0.

La revenirea de la vestiare, gazdele au avut prime ocazii, însă șutul lui Passgalia a fost deviat (48), în timp ce execuția lui Chamed a trecut peste poarta lui Bălgrădean (58).

În apropiere de jumătatea reprizei secunde, "feroviarii" au rămas în 10 după ce Yeboah a văzut roșu pentru o intrare cu talpa ridicată, iar Dan Petrescu a fost și el eliminat pentru proteste.

La intrarea în ultimele 10 minute, campiona l-a pierdut și pe Debeljuh care a încasat cartonașul roșu la doar 6 minute după ce a intrat în teren (79).

CFR Cluj a gestionat bine finalul de meci chiar și în inferioritate numerică și a câștigat duelul de la Ploiești, scor 2-0.

Comenteaza