Client nou în Parcul Industrial Tetarom! Compania este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT complexe

Client nou în Parcul Industrial Tetarom! Compania este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT complexe
| Foto: Facebook.com/cjcluj

Parcul Industrial Tetarom I va avea un nou client. Compania Datanet Systems Cluj SRL a închiriat un spațiu în noua clădire de birouri realizată de Consiliul Județean Cluj.

Forul administrativ județean clujean continuă demersurile de atragere a clienților și investitorilor români și străini în județ, atât prin facilitățile de ordin fiscal promovate, cât și prin punerea la dispoziție a infrastructurii de business existente în cadrul parcurilor industriale Tetarom.

Astfel, cel mai recent client, care a închiriat deja un spațiu în noua clădire de birouri realizată de Consiliul Județean din fonduri europene în Parcul Tetarom I din Hoia, este compania Datanet Systems Cluj SRL.

Noua companie este unul dintre cei mai importanți integratori de soluții IT complexe, lider în infrastructuri de comunicații IP, comunicații unificate date/voce/video, videoconferințe și soluții de infrastructură pentru centre de date din România.

Datanet Systems este, totodată, partenerul CISCO cu cea mai mare cotă de piață din România, cu cea mai mare echipă de specialiști certificați CISCO din țară.

În prezent, în Parcul Industrial Tetarom I din zona străzii Tăietura Turcului sunt 128 de companii rezidente, cu un capital investit de cca. 150 milioane de euro ! Aici lucrează aproximativ 3500 de angajați, numărul lor fiind în continuă creștere.

Consiliul Județean urează companiei Datanet Systems: „Bun venit și mult succes în activitate!”, au transmis aceștia.

Comenteaza