Clujean reținut după ce a furat un inel de 3.000 de euro dintr-un magazin. Incredibil ce metodă a folosit

Clujean reținut după ce a furat un inel de 3.000 de euro dintr-un magazin. Incredibil ce metodă a folosit

Un bărbat a fost reținut de polițiștii clujeni fiind acuzat pentru furtul unui inel din aur, în valoare de aproximativ 3.000 de euro.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Miercuri, 5 mai, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat din comuna Florești, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

Potrivit polițiștilor, vineri, 30 aprilie, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla în incinta unui magazin din cartierul Gheorgheni, profitând de neatenția angajatulul, cel în cauză, prin folosirea unui fir metalic pe care l-ar fi introdus prin orificiul rămas între peretele și sticla unui sertar, ar fi sustras un inel din aur, cauzând un prejudiciu de circa 3.000 euro.

În urma activităților informativ-operative și de cercetare efectuate, la data de 4 mai, a fost stabilită identitatea persoanei, un bărbat de 41 de ani, din comuna Florești.

Cu ocazia controlului efectuat asupra acestuia, a fost identificat dispozitivul  despre care există indicii că ar fi fost utilizat pentru comiterea faptei. De asemenea, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. Acesta a fost prezentat miercuri magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza