Clujenii, chemați în ajutorul familiilor care și-au pierdut locuințele în incendiul din Florești. Unde se poate dona

Clujenii, chemați în ajutorul familiilor care și-au pierdut locuințele în incendiul din Florești. Unde se poate dona

Mai multe apartamente au fost distruse în urma incendiului din weekend, care a izbucnit la mansarda unui bloc de pe strada Fagului din comuna Florești. Administratorul asociației de locatari din respectivul bloc a lansat un apel umanitar pentru ca cei afectați să-și poată reia viața la normal cât mai repede.

Potrivit administratorului de bloc, acoperișul imobilului este distrus în totalitate, iar refacerea rețelelor edilitare implică cheltuieli foarte mari.

APEL UMANITAR!!! Sunt administrator la Asociația de Proprietari Fagului Corp 1, imobilul afectat în urma incendiului din data de 19.06.2022. Fac un apel la toate persoanele care pot oferi ajutor familiilor greu încercate în urma nefericitului eveniment. Asociația are deschis un cont bancar deschis la Banca Transilvania:

Titular cont "Asociatia de Proprietari Fagului 14 Corp 1" - IBAN RO78BTRLRONCRT0624114101.

La momentul actual acoperișul blocului este distrus în totalitate, instalațiile de apă-canalizare, rețea apă pluvială, electricitate, gaz nu sunt funcționale, punerea lor în funcțiune implică cheltuieli uriașe. În plus, trebuie intervenit la foarte multe apartamente pe partea de amenajări interioare pentru ca oamenii sa revină la o viață normală. Vă las numărul meu în că ca aveți nevoie de informații suplimentare: 0746 224 869. Vă mulțumesc anticipat”, se arată în mesajul acestuia.

Comenteaza