Clujenii Dico și Țigănaș vor să „deseneze” noul stadion Dinamo

Clujenii Dico și Țigănaș vor să „deseneze” noul stadion Dinamo
| Foto: Facebook.com/StadionulDinamo

Biroul clujean de arhitectură care a proiectat stadioanele Cluj Arena și Ion Oblemenco din Craiova vrea să realizeze proiectul tehnic al noului stadion Dinamo din Capitală.

Așadar, 6 firme (asocieri de firme) au depus oferte pentru contractarea “Prestării serviciilor de elaborare studii de specialitate (fezabilitate, topografic, geotehnic, hidro-geologic, trafic, eficientă energetică, energie alternativa, circulație, scenariu de incendiu, aeronautic și altele) și obținere a tuturor avizelor implicite pentru obiectivul de investiții CNI “Construire arena multifuncțională pentru CS Dinamo Bucuresti, șos Stefan cel Mare”. 

Printre acestea se află și clujenii Dico și Țigănaș (ca lider de proiect, cu subcontractori Plan 31 Ro, General Instal Comp, Dianliv Instal).

Studiile au fost estimate la circa 206.000 euro și că în urma analizei și evaluării ofertelor depuse costurile efective să fie modificate, iar CNI va desemna câștigătorul in săptămânile ce urmează.

Au proiectat marile stadioane ale Clujului 

În portofoliul Dico & Țigănaș se află obiective ca stadioanele Cluj Arena, Dr. Constantin Rădulescu (extindere), Ion Oblemenco (Craiova) și Târgu-Jiu, Baza Sportivă Clujana și clădirea ELM (Cluj-Napoca), hale industriale pentru companiile Emerson, Bosch, La Lorraine, Mavipriod, centrele comerciale Tiago și Liberty din Oradea, ansamblurile rezidențiale Citadela, Avira, Plai, Biasini, Gimarom, Plopilor Vest.

Comenteaza