Clujenii escrocaţi de falsul reparator de centrale termice strâng rândurile pentru ca poliţia să acţioneze

Clujenii escrocaţi de falsul reparator de centrale termice strâng rândurile pentru ca poliţia să acţioneze

ZIUA de CLUJ a relatat povestea unui clujean păgubit de un escroc care se dădea drept reparator de centrale termice. Acesta a acţionat la Cluj-Napoca folosind un anunţ postat pe platforma OLX.

Individul demonta centralele termice sub pretextul că le repara la el acasă, lua banii pentru reparație în avans, însă nu executa nicio reparație. Păgubitul a spus că "meşterul" nu aducea centrala înapoi, iar la final spuna clientului că nu îi returnează banii. 

Deşi victima i-a pus în braţe poliţiei infractorul cu nume, prenume, adresă, etc. răspunsul a fost că doar dacă ar fi mai mulţi păgubiţi în aceeaşi situaţie şi s-ar depune plângere ar putea fi ajutată victima. 

În lipsă de soluţii şi cu hoţul identificat, omul a apelat la presă şi şi-a spus povestea în speranţa că, dacă s-ar putea găsi pe această cale mai multe persoane înșelate de acest așa zis "instalator", escrocul ar putea fi acuzat într-un proces penal.

Deja la ZIUA de CLUJ au sunat două persoane care doresc să ia legătura cu prima victimă şi ne-au declarat că îl cunosc pe domnul care se pretinde reparator de centrale termice deoarece au avut nefericita ocazie şi ei să îi cadă în plasă. "Şi eu am păţit la fel cu acest individ", ne-a scris un clujean aseară pe numărul de WhatsApp al redacţiei, iar în această dimineaţă ne-a sunat o a treia victimă. 

Citeşte şi: Fals reparator de centrale termice pe OLX operează în voie la Cluj-Napoca. Deşi a fost reclamat la poliţie, victima e pasată la OPC şi la tribunal

Comenteaza