Clujul bară la bară: Episodul strada Clinicilor, joi dimineaţa

Clujul bară la bară: Episodul strada Clinicilor, joi dimineaţa
| Foto: Facebook Clujul Civic

Şoferii au făcut deja o tradiţie cu postarea fotografiilor din traficul aglomerat al oraşului. Oamenii se sufocă în trafic indiferent de oră şi indiferent de străzile pe care circulă.

Clujenii dau vina pe primar şi pe adiministraţia condusă de Emil Boc pentru nervii pe care îi consumă zi de zi în traficul infernal al municipiului. 

Fotografia cu traficul intens din Cluj-Napoca postată pe pagina de Facebook Clujul Civic în această dimineaţă este de pe Strada Clinicilor. "Bună dimineața... Clinicilor!", scrie Lucian. 

Clujenii i-au răspuns imediat la postare:
"Pe Clinicilor o tăiat 20 de secunde din semafor să meargă V. Babeş și să fie liber la Casa de Cultură... asta da rezolvare"
"Boc a făcut viața clujenilor un calvar. Aşteaptă doar să plătim taxe şi să stăm acasă."
"O întrebare motilor e liberă?"
"Terminați cu str. Clinicilor, e str. STRÂMTOAREA BOC!"
"Şi vor mai apărea şi alte STRÂMTORI că aşa înţelege BOC să fluidizeze traficul. În schimb ne obligă să circulăm cu transportul în comun cu toate că nu toată lumea se deplasează pe unde sunt linii de trasport şi nu toată lumea lucrează strict în birou de la 8-17. Lui îi convine să vină la servici cu autobuzul că doar are şofer care îi umblă după probleme cotidiene, el doar stă la birou."

Comenteaza