Clujul, destinație de vacanță în 2022 alături de Grecia, Spania sau Scoția

Clujul, destinație de vacanță în 2022 alături de Grecia, Spania sau Scoția
| Foto: vadim.ungureanu.v.gmail.com - Depositphotos.com

Clujul, Sibiul și Brașovul au fost incluse în topul destinațiilor turistice din această vară, conform revistei de specialitate Traveler, ediția spaniolă.

”Aici sunt toate legendele din jurul lui Dracula, inspirație pentru poeți și romancieri de secole. Plimbările prin aceste păduri dese unde încă mai sunt urși și lupi sunt perfecte pentru a te scufunda în aceste povești, vizitând siturile istorice Brașov, Cluj-Napoca și Sibiu (fără a uita de băile sărate). Dacă ai chef de aventură, există patru parcuri naționale și un lac vulcanic, singurul de pe întreg continentul, care te va face să te simți de parcă ai fi pe cealaltă parte a lumii”, se arată în articol.

Alte recomandări pentru europeni sunt Grecia, ”o scenă alimentară și culturală fascinantă, cu elemente importante în arhitectură și modă”, Sicilia, acolo unde ”plimbarea cu Vespa în cuplu va fi foarte îndrăgită, fiind o modalitate incredibil de romantică de a vă apropia de cunoașterea străzilor labirintice din Noto și a tradiției ciocolatei din Modica”, Insula Skye din Scoția, ”cu peisajele imense și muntoase care oferă trasee de drumeții spectaculoase”, ori Lisabona, Portugalia, ”un loc la fel de complex și complicat ca și modelele de plăci care îi împodobesc fațadele”.

Comenteaza