Foto Clujul inundat: Furtuna de ieri le-a dat de lucru pompierilor toată noaptea

Clujul inundat: Furtuna de ieri le-a dat de lucru pompierilor toată noaptea
Clujul inundat
Clujul inundat
Clujul inundat
Clujul inundat

ISU Cluj a făcut publică evidența intervențiilor desfășurate pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteo extreme înregistrate pe parcursul zilei și nopții trecute.

A fost necesară intervenția pentru evacuare apei a cinci autospeciale cu 6 motopompe din trei subunități ale ISU Cluj și s-a evacuat apa din mai multe subsoluri ale imobilelor de locuit din municipiului Cluj-Napoca și localitatea Florești.

"În acest moment un echipaj din Punctul de Lucru Florești mai acționează pentru evacuare apei din subsolul unui bloc de apartamente care a fost inundat în cursul serii trecute. În acest caz a fost inundat un subsol cu o suprafață de cca 2000 mp, cu cu funcțiunea de garaj. Apa acumulată în urma ploilor abundente a depășit adâncimea de 1 m în subsolul respectiv. Au fost deteriorate mai multe autoturisme și bunuri, parcate sau depozitate acolo", transmite ISU Cluj

În municipiul Cluj-Napoca s-a acționat pentru evacuarea din subsoluri pe străzile, Retezat, Edgar Quinet, Grigore Antipa, Câmpului, Eugen Lovinescu, Victor Felea și Carol Davila. În cea mai mare parte au fost afectate subsoluri și garaje din subsolurile caselor și blocurilor de locuințe, fiind deteriorate bunurile depozitate și într-un singur caz un autoturism parcat în garajul subteran.

S-a acționat pentru a evacua apa din trei apartamente situate în demisolurile blocurilor, situate pe str. Eugen Lovinescu, Victor Felea, respectiv Carol Davila.

Comenteaza