Patria interceptărilor telefonice

Patria interceptărilor telefonice
Inaintea summitului NATO de la Bucuresti din 2008, sub pretextul ridicarii gradului de pericol terorist, Romania s-a dotat cu tot ceea ce este necesar si cu tot ceea ce este mai sofisticat in materie de interceptari.

Si, imediat, aceste sisteme ultramoderne au inceput sa fie utilizate nu impotriva prezumtivilor teroristi, ci a propriilor cetateni. Zilele acestea au iesit la iveala cateva informatii absolut socante, care ne arata modul in care functioneaza politia politica in Romania. Intr-un stat NATO si UE.
Cand am citit rechizitoriul facut de procurorii DNA, in baza caruia s-a decis arestarea lotului de prezumtivi infractori din Portul Constanta, am ramas stupefiat. Singurele "probe" prezentate erau interceptari telefonice. Extraordinar de multe. Unele datand de anul trecut. Altele recente. Evident, nu a fost prezentata decat o mica parte a acestor inregistrari. Operandu-se o dubla selectie. Au fost alese, pe de-o parte, acele fragmente care par a-i incrimina pe cei retinuti de DNA si acum arestati iar, pe de alta parte, altele care nu au nicio legatura cu vreo incalcare a legii penale, in schimb pot dezonora anumite persoane de la varful PD-L, cazute recent in dizgratia Presedintelui.

 

Mai multe pe CorectNews - http://www.corectnews.com/politics/patria-interceptarilor-telefonice

 

Etichete
Comenteaza