Concerte Passenger, la Bucureşti şi Cluj în 2022

Concerte Passenger, la Bucureşti şi Cluj în 2022

Un concert al artistului englez Passenger, pe numele real Michael David Rosenberg, este programat să aibă loc pe 1 iulie la Arenele Romane din Bucureşti. Artistul va ajunge şi la Cluj, la festivalul /Form Days (30 iunie - 3 iulie).

Biletele pentru Bucureşti pot fi cumpărate, începând din 22 octombrie, de pe tickets.emagic.ro şi iabilet.ro. Preţurile variază în funcţie de loc, de la 100 la 250 de lei

Mike Rosenberg este cântăreţ şi compozitor de folk-rock din Brighton (Anglia), care a fondat în 2003 trupa Passenger. După dizolvarea acesteia, în 2009, el a păstrat numele de scenă pentru proiectul său solo. S-a făcut remarcat cu single-ul „Let Her Go” (2012), ce a ocupat primul loc în topurile din mai multe ţări şi a adunat mai mult de 3 miliarde de vizionări pe YouTube.

După lansarea celui de-al 12-lea album, „Songs For The Drunk And Broken Hearted”, anul acesta, Passenger a pornit împreună cu o trupă live, în septembrie, într-un turneu european în care interpretează noile piese, dar şi melodii mai vechi.

 

Comenteaza