Consilierii locali, invitați la festivalul de la Pata Rât. Ce spune viceprimarul Clujului

Consilierii locali, invitați la festivalul de la Pata Rât. Ce spune viceprimarul Clujului

Consilierii locali din Cluj-Napoca au fost invitați la festivalul KETANE de la Pata Rât, care începe astăzi. 

"Foarte bine că au fost invitați la acest festival, fiecare este liber să participe la ce dorește. Nu am făcut un research printre colegii de la primărie dacă vor participa sau nu acolo", a declarat viceprimarul Dan Tarcea, la ZIUA LIVE. 

Primul festival de muzică și cultură romă – Khetane – începe vineri la Pata Rât, lângă Cluj-Napoca. Intrarea este liberă.

Khetane este primul festival al comunităților marginalizate din Cluj-Napoc ce își propune promovarea culturii romani ca demers de reparație morală și de justiție socială. Khetane înseamnă „împreună” în limba romani! Khetane aduce comunitățile împreună! Festivalul pornește de la dorința locuitorilor din Pata Rât de a avea propriul lor festival care să ofere un program cultural alcătuit după preferințele lor.

Timp de 3 zile, în perioada 12-14 august 2022, în cadrul Khetane vor avea loc evenimente culturale: concerte, proiecții de film, prezentări de modă, dezbateri, activități pentru copii etc., toate gândite și adaptate special pentru a facilita interacțiuni sociale incluzive.

Comenteaza