Update Video Foto Containere mobile, cu băi moderne, pentru Pata Rât

Primăria Cluj-Napoca a trinis mai multe containere tip toaletă şi duş la Pata Rât, acolo unde mii de persoane trăiesc în condiţii precare. 

Este vorba despre 2 unităţi mobile dotate fiecare cu : 3 boxe WC, 3 boxe duşuri, 4 lavoare independente, boiler electric 300L, un radiator electric. Sunt amplasate pe str. Cantonului, pe terenul Primăriei. "Potrivit principiului nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat, începând de astăzi a început montarea la Pata Rât, a două unităţi mobile. Astăzi se vor monta, de mâine vor fi funcţionale, din punct de vedere al canalizării, cât şi din perspectiva curentului electric. Continuăm, de asemenea, proiectul cu privire la susţinerea persoanelor care sunt într-o situaţie vulenerabilă cu alimente", a declarat edilul Emil Boc.

Amintim că, săptămâna trecută, angajați ai Direcției de Asistență Socială și Medicală și ai Cantinei Primăriei au împărțit pachete cu alimente și produse de igienă personală în comunitatea de la Pata Rât.
300 de familii au beneficiat de aceste pachete, pachetele alimentare fiind finanțate din bugetul local, iar produsele igienice prin Programul operaţional Ajutorarea persoanelor defavorizate, finanţat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane.

De asemenea, în această perioadă au mai avut loc acțiuni de salubrizare a zonei Pata Rât și dezinfecție a unităților sanitare mobile amplasate în zonă.

Comenteaza