Video Coronavirusul nu sperie pe toată lumea. Mai ales pe clujenii care-s puși pe treabă! Imagini dintr-un magazin de... bricolaj

Coronavirusul nu sperie pe toată lumea. Mai ales pe clujenii care-s puși pe treabă! Imagini dintr-un magazin de... bricolaj

Pandemia de coronavirus a adus România în stare de urgență. Se închid școli, facultăți și teatre, însă imaginile trimise de un clujean pe adresa redacției demonstrează că nu toată lumea ia în serios recomandările autorităților pentru a evita răspândirea virusului.

În plină pandemie de coronavirus, clujenii au ieșit de urgență să se aprovizioneze într-un magazin de construcții și amenajări interioare. 

"Astăzi 16.03.2020 la ora 14:40. În plină stare de urgență era plin de oameni care stăteau bot în bot. Peste 500 de oameni în magazin, la case câte 30 de oameni stăteau la rând bot în bot claie peste gramadă. Nu se respectă nimic, nici dezinfectant, nici păstrarea distanței, nici limitarea clienților!", scrie M.O., într-un mesaj transmis redacției Ziua de Cluj.

Comenteaza