”Credea că mergem la Cluj, dar l-am dus la Barcelona”. O vedeta TV din România a urmărit pe viu El Clasico

”Credea că mergem la Cluj, dar l-am dus la Barcelona”. O vedeta TV din România a urmărit pe viu El Clasico

În tribunele arhipline de pe Camp Nou a fost prezentă și Geanina Ilieș, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România.

Diva nu s-a dus singură în Catalunia, ci alături de fiul ei, Patrick. Cei doi au petrecut mai multe zile în superbul oraș, al doilea ca mărime din Spania, după capitala Madrid, scrie Digisport.

”Cele mai frumoase surprize vin când te aștepți mai putin… pe scurt: el credea că mergem la Cluj, mami l-a dus la Barcelona!”, a postat Geanina pe contul ei de social media, alături de multe ipostaze din frumoasa vacanță.

Cei doi au mers și la meci, fiind fani declarați ai trupei lui Xavi. Geanina chiar a îmbrăcat un tricou al fotbalistului ei preferrat Robert Lewandowski.

Gianina a surprins momente atât din timpul partidei, dar și dinainte cu atmosfera de pe stadion.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Geanina Ilies (@officialgeaninailies)

Barcelona - Real Madrid 2-1

Spectacolul a început imediat după fluierul de start, când Benzema a trimis primul șut pe poartă în secunda 25. De cealaltă parte, Barcelona a dat replica prin Lewandowski, dar Courtois a avut o paradă superbă.

Raphinha l-a pus și el la încercare pe portarul madrilenilor. În minutul 9, Real Madrid a deschis scorul. A fost un autogol, după ce centrarea lui Vinicius l-a lovit în cap pe Araujo și a intrat în poartă.

Catalanii nu s-au demoralizat și au ratat pe bandă rulantă, prin Christensen, de două ori și prin Raphinha, care a fost foarte activ. Tot el a fost la originea golului egalizator, care a venit în minutul 45 și a fost reușit de Sergi Roberto.

Partea secundă a început tot cu catalanii în atac, iar Raphinha l-a "întins" pe Courtois. Madrilenii au replicat timid, prin două șuturi slabe ale lui Vinicius și Benzema.

În minutul 81, Realul a marcat prin Asensio, dar golul a fost anulat pentru offside. Trupa lui Ancelotti a avut o dublă ocazie mare în minutul 86, prin Benzema și Tchouameni.

Golul victoriei a fost marcat de rezerva Kessie, în minutukl 90+2, iar Barcelona s-a impus cu 2-1. Astfel, catalanii au 12 puncte avans față de madileni și e greu de crezut că mai pot pierde titlul.

Comenteaza