Creșa Meziad este finalizată: 90 de locuri noi

Creșa Meziad este finalizată: 90 de locuri noi

Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca a aprobat, vineri, actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul ce prevede creșa „Ursulețul” de pe strada Meziad din Mănăștur.

„Creșa Meziad este finalizată, cele 90 de locuri care există în creșă sunt la dispoziția copiilor. Avem de trecut prin câteva proceduri tehnice înainte ca acolo să ajungă copiii la creșă. Una dintre aceste proceduri este actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru ca procedura de recepție și de emitere a avizului ISU să poată fi dusă până la capăt”, a declarat Boc, în ședința CL. 

Proiectul privind creșa „Ursuleșul” a presupus extinderea acesteia prin construirea unui corp nou de clădire. Acesta dispune în acest moment de spații de joacă și activități, grupuri sanitare, săli de dormit pentru copii, spații verzi pentru joacă și două terase circulabile.

Cele 90 de locuri ale creșei vor putea fi ocupate de copiii de pe lista de așteptare ai căror părinți au depus dosare de înscriere în anul școlar 2021-2022.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Etichete
Comenteaza
loading...