Teatrul de păpuşi Puck lansează astăzi programul "teatru în parc" şi deschide un concurs de idei pentru imaginea-simbol a instituţiei

Teatrul de păpuşi Puck lansează astăzi programul
Teatrul de Păpuşi Puck va lansa astăzi de la ora 19 proiectul "Teatru în parc", în faţa Cazinoului din Parcul Central. De asemenea va fi deschisă în curând concursul de idei pentru imaginea-simbol a instituţiei, pornind de la personajul Puck din "Visul unei nopţi de vară". Noul director al teatrului, Emanuel Petran, a fost instalat oficial astăzi.

,,Începând de astăzi, de la orele 19:00, lansăm proiectul <Teatru în parc>, proiect care presupune susținerea de spectacole, în mod gratuit, în parcul mare, în fața Cazinoului. Am avut deja o primă experiență de acest gen, iar publicul a fost extrem de numeros: circa 500 de persoane, dintre care 350 de copiii și 150 de părinți. Vrem să ducem teatrul lângă public, pentru ca apoi să vină publicul la teatru. Al doilea proiect se numeşte 'În căutarea lui Puck', și se adresează tuturor categoriilor de vârstă şi care caută o formă cât mai bună şi care să ne servească pe viitor ca identitate a teatrului. Puck este personaj în 'Visul unei nopţi de vară', de William Shakespeare, foarte greu de definit. Se vor da nişte linii clare, vom invita oamenii să citească 'Visul unei nopţi de vară', ca să înţeleagă cine este personajul şi cum arată el şi, în funcţie de aceste informaţii, orice om poate să ni se adreseze. Va fi un premiu de 1.000 de lei pentru câştigător, plus mândria că ideea lui va deveni imaginea Teatrului de păpuşi", a menţionat Emanuel Petran, noul director al teatrului de păpuşi Puck.

El a fost instalat astăzi, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu şi a vicepreşedintelui forului, Vakar Istvan.

Noul manager al instituţiei a anunțat că, începând de astăzi, teatrul Puck este membru al Asociației Internaționale a Teatrelor pentru Copii și Tineret.

 

Comenteaza