Celentano, Bobiță și Dorel din "Las Fierbinți" vin la Cluj

Celentano, Bobiță și Dorel din
Mihai Bobonete, Cătălin Neamțu, Cosmin Natanticu, Adrian Văncică, Mihai Rait Dragomir și Marian Hâncu sunt invitații Comedy Weekend la Cluj-Napoca. În aprilie 2016.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în anul 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme, marca PRO TV. În prezent interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți, Bobiță.

Cosmin Natanticu s-a apucat de stand-up comedy în al doilea an de facultate la îndemnul unor prieteni comedianți.

Pe Mihai Rait Dragomir toată lumea îl cunoaște drept Dorel din "Las Fierbinți" sau fratele trăsnit al lui Bobonete.

Adrian Văncică este un actor talentat care își interpretează de ani de zile rolurile la Nottara. De câțiva ani un nou personaj i-a acaparat viața, și anume "Celentano", cel pe care îl interpretează în "Las Fierbinți".

Cătălin Neamțu a făcut parte din prima trupă de improvizaţie din România "Teatru' sport" de la Centrul Cultural European. A jucat în filme precum Mamaia sau Italiencele și este actor în Serviciul Român de Comedie.

Marian Hâncu a făcut parte ca improvizator muzical din primul spectacol de improvizaţie din România (Teatru' Sport, Sala Rapsodia, 2003) și de atunci virusul improvizației l-a cucerit.

Comedy Weekend va avea loc în data de 17 aprilie 2016, la Casa de Cultură a Stundeților, iar biletele costă 50-60 de lei, în funcție de locul în sală.

 

Comenteaza