O jurnalistă din Turda scoate primul ei volum de poezii

O jurnalistă din Turda scoate primul ei volum de poezii
Spațiul de evenimente Tour D’Art din Turda va găzdui miercuri, de la 18:00, lansarea volumului de poezii “Iubirea în căutarea adevărului”, purtând semnătura scriitoarei Lili Oniş.

Cunoscută în Turda mai ales datorită activităţii ei la televiziunile locale, Oniș debutează cu acest prilej editorial. Volumul, apărut la Editura Vital Prevet din Drăgoteşti, numără 138 de pagini, conţine 88 de poeme şi are un scurt cuvânt înainte semnat de autoare.         

Manifestarea va avea invitați de marcă: managerul Editurii Vital Prevet, scriitoarea craioveană Daniela Tiger, actriţa Teatrului Aureliu Manea din Turda Doina Şoproni, profesorul universitar Călin Felezeu şi scriitorul Horia Muntenuș. 

Invitat special va fi mezzosoprana Lavinia Bocu, care a primit distincţia de ambasador cultural din partea Teatrului della Concordia din Monte Castello di Vibio (Italia) pentru calitatea prestaţiei artistice şi promovarea în lumea liricii a celui mai mic teatru din lume. Întâlnirea va fi moderată de Dana Deac. Intrarea este liberă.

Comenteaza