1.000 de ghivece cu flori pentru clujenii care au trecut prin Unirii

1.000 de ghivece cu flori pentru clujenii care au trecut prin Unirii
Clujenii și turiștii care au trecut astăzi prin Piața Unirii au avut surpriza să primească... panseluțe.

O mie de ghivece cu flori au fost înșirate dis-de-dimineață în piață, alături de un panou explicativ care invita trecătorii să-și aleagă câte un ghiveci și să-l ducă acasă. „Gratuit: Ia o floare acasă! Cadou din partea Photo Romania Festival (16-25 mai) și Jazz in the Park (4-6 iulie). Acțiunea a început în jurul orei opt, iar după prânz toate panseluțele fuseseră oferite.

„Iubim Clujul și ne-am dorit să contribuim cu un zâmbet și o floare la viața orașului. Am întâlnit astăzi oameni de toate felurile, de la bunici ieșiți la plimbare la familii tinere cu copii, precum și mulți străini, aflați în vizită în oraș. Cu toții au fost curioși de acțiunea noastră, și-au ales cu mare grijă câte un ghiveci și ne-au spus că le-ar plăcea să vadă asemenea evenimente cât mai des. Ne-am bucurat să aflăm că Photo Romania Festival și Jazz in the Park sunt așteptate cu mare interes. Le mulțumim celor de la FlorideLux Cluj pentru tot sprijinul acordat", a declarat Alin Vaida, din partea organizatorilor.

„N-am mai văzut o astfel de promovare la noi în oraș și mă bucur că se face și așa ceva. Este o campanie frumoasă, care însuflețește centrul. Știam de cele două festivaluri, dar parcă acum le aștept și mai tare", a spus Alina, o tânără ieșită la plimbare cu prietenele.

Turiștii străini care-au trecut prin piață au apreciat și ei acțiunea.

„Și la noi se fac tot felul de campanii de promovare, dar încă nu am văzut o campanie unde să se ofere flori ca invitație la un festival de fotografie și un festival de jazz. Mi se pare o alăturare foarte potrivită", a explicat Mathias, un inginer din Germania aflat în vizită la Cluj.

 

Etichete
Comenteaza