Video Foto 10.000 de clujeni au cântat “It’s Only Love”, “Summer of ’69” sau “All for Love”. Alături de Bryan Adams

10.000 de clujeni au cântat “It’s Only Love”, “Summer of ’69” sau “All for Love”. Alături de Bryan Adams

Aproximativ 10.000 de clujeni au cântat şi au dansat, luni seară, la BT Arena, la concertul de două ore susţinut de Bryan Adams. Show-ul face parte din turneul „Shine a Light”, prin care artistul îşi promovează cel mai recent album, compus din 12 piese rock, pop şi R&B.

Artistul a cântat alături de public atât hit-urile – “It’s Only Love”, “Summer of ’69”, “Run to You” sau “All for Love”, cât și cel mai nou single al său, scris în colaborare cu Ed Sheeran – “Shine a Light”.

Bryan Adams, născut în 5 noiembrie 1959, în Ontario (Canada), a devenit cunoscut pe continentul nord-american în 1983, odată cu albumul „Cuts Like a Knife”, al treilea disc al său. În următorul an, „Reckless” i-a adus recunoaşterea la nivel mondial.

Piese ca „Run to You”, „Summer of 69”, „Please Forgive Me", „Everything I Do" şi „Have You Ever Really Loved a Woman" se numără între cele mai cunoscute single-uri ale lui. A lansat în total 14 albume de studio, cel mai recent, „Shine a Light”, apărut în martie 2019.

 

În anul 1992, Bryan Adams a câştigat premiul Grammy pentru cea mai bună piesă scrisă special pentru film sau televiziune. El a primit distincţia pentru melodia „(Everything I Do) I Do It For You", compusă pentru filmul „Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves”. 

Bryan Adams a fost nominalizat de cinci ori la Globurile de Aur, de trei ori la Oscar şi a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood. El a mai concertat în România, la Bucureşti, în 2000 şi în 2008.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...