10.000 de locuri de cazare pentru Untold 2019. VEZI preţurile

10.000 de locuri de cazare pentru Untold 2019. VEZI preţurile

Fanii Untold au la dispoziţie 10.000 de locuri de cazare în căminele studenţeşti din oraş. De asemenea, clujenii sunt încurajaţi să-şi închirieze locuinţele sau să adopte un untold-ist pe perioada festivalului. 

În campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2 sau cu 4 paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Opțiuni disponibile:

  • Camere Premium (Cămin USAMV ) – 2.800 lei + taxe/ 4 nopți - baie proprie, 2 persoane în cameră
  • Camere Confort (Cămin UTCN) – 1.800 lei + taxe/ 4 nopți - baie proprie, 4 persoane în cameră

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți pe http://untold.com/accommodation. După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi opțiuni.

Organizatorii festivalului alături de clujeni își doresc să reconfirme faptul că orașul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai prietenoase orașe din Europa. În acest sens, toți clujenii care își doresc să ofere un spațiu de cazare turiștilor pe perioada festivalului (de la apartamente pana la case), pot să trimită detaliile despre posibilitățile lor de cazare pe mailul cazare@untold.com, urmând ca organizatorii festivalului să promoveze aceste variante în rândul celor care vor ajunge în acest an la Cluj-Napoca.

În plus, turiștii au la dispoziție și deja celebra platformă “Adoptă un Untold-ist”. În ultimii doi ani, peste 3.000 de participanți, veniți din țară sau din străinătate, au fost adoptați de clujenii care și-au deschis cu mare drag ușa și canapeaua. 

Cazarea la Untold. O vilă: 1.000 dolari/ noapte, un apartament cu câini: 11 euro

Dacă la hotelurile din oraș primele prețuri anunțate pentru perioada festivalului de muzică electronică sunt în jur de 100 euro/noapte, studenții sunt dispuși să își pună la bătaie apartamentele și cu 11 euro. Fanii ar da maximum 80 de euro. Însă pe toate cele patru nopți. Mai multe detalii AICI!

Primii artişti confirmaţi la Untold 2019

Primii artiști anuntați în line-up-ul festivalului sunt: Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas&Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase&Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo&Krooked Live. 

Festivalul Untold 2019 va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca. 

Comenteaza