News alert Foto A fost publicat programul Untold 2019! Când concertează Robbie Williams

A fost publicat programul Untold 2019! Când concertează Robbie Williams

Organizatorii Untold au anunțat programul, pe scene și zile, a ediției 2019 a festivalului de muzică clujean, eveniment ce va avea loc între 1și 4 august pe Cluj Arena și în Parcul Central din Cluj-Napoca. 

Robbie Williams, Armin van Buuren, David Guetta, 3 Are Legend, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, James Arthur, Bastille sunt doar câteva dintre numele care vor urca pe scena principală a festivalului Untold.

Armin vineri, Robbie duminică 

Show exclusiv Armin Van Buuren: DJ-ul a creat un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru festivalul Untold. Show-ul de la Cluj-Napoca va avea de la artiști invitați pe scenă, până la cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio video.

Robbie Williams,  show de 1 oră și 30 de minute, cu 50 de muzicieni și dansatori.

Cariera artistului este una impresionantă și a început încă din primul moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That, în 1990. Cinci ani mai târziu, a decis că își dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. În cariera sa spectaculoasă, Robbie Williams a livrat, pe lângă hituri pe bandă rulantă, și concerte cum rar s-au mai văzut în lume.

În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut, în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Acesta are șapte single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice.

De altfel, artistul este cel mai bine vândut din Marea Britanie, cu 75 de milioane de albume. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca "Feel", "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "Freedom", “Millennium”, “She´s The One”, "Old Before I Die", "Kids", "Eternity", " Something Stupid ”, "Radio", "Bodies" și "Candy".

Artiști noi în line-up

În line-up-ul festivaluluimai urcă și Fedde Le Grand, Kungs, The Avener Dj Set și Ummet Ozcan, Smiley, Manuel Riva și Subcarpați & Grup Iza. Scena Galaxy îi adaugă pe Andrew Meller, Anna Tur, Lehar, Mahone, Mathame. Și scena Alchemy adaugă nume noi în line-up, Deliric X Silent Strike with Muse Orchestra, DJ Snow & MC Agent, DJ Undoo & DJ Faibo X, Macanache, Paraziții, Șatra B.E.N.Z. și mulți alții.

Cei care nu și-au cumpărat până acum un abonament pentru cele 4 zile de festival pentru ediția din acest an, sau bilete de 1 zi, mai pot să facă asta de pe untold.com. Un abonament costă 169 de euro + TAXE, iar biletul de 1 zi poate fi achiziționat la 57 de euro + TAXE. 

Comenteaza