Artistul lăudat de marele Florin Piersic: E unul dintre talentaţii actori pe care eu îi admir

Artistul lăudat de marele Florin Piersic: E unul dintre talentaţii actori pe care eu îi admir

Actorul Florin Piersic deplânge noua generaţie de actori, caruia îi lipsesc ”profesorii aceia grozavi”, pe care i-a avut el. Totuşi, el remarcă performanţele tinerilor actori şi mărturiseşte că a rămas ”interzis” la recitalul unuia dintre ei.

Actorul clujean Florin Piersic a declarat sâmbătă seara, la Alba Iulia, că generaţia nouă de actori nu mai are ”profesorii aceia grozavi care să-i înveţe”, precizând că sunt foarte mulţi tineri talentaţi, între care şi fiul său, Florin Piersic Jr., transmite corespondentul Mediafax.


”Pentru mine, generaţia nouă de actori - părerea mea, dar asta este numai părerea mea - generaţia nouă de actori nu mai are – pentru că orice profesie se învaţă de la cineva – nişte profesori senzaţionali. Noi am avut. Or ei nu mai au profesorii aceia grozavi care să-i înveţe. Sunt foarte mulţi din generaţia aceasta nouă şi vorbesc serios, care sunt talentaţi. Şi vorbesc în cunoştinţă de cauză”, a afirmat Florin Piersic, ca răspuns la o întrebare legată de noua generaţie.

”Din generaţia aceasta face parte şi băiatul meu, Florin Piersic Jr. şi eu îmi iau această obrăznicie – zic eu, dar nu sunt obraznic niciodată, nici nu mi-aş permite – să vă spun că el e unul dintre talentaţii actori pe care eu îi admir, şi în teatru, şi în film. L-am văzut într-o piesă la Teatrul Nottara acum câteva luni şi l-am văzut într-un recital al lui, în care jur că spun adevărat (...) am rămas interzis, nu mi-a venit să cred”, a mai spus Florin Piersic.

Marele actor le-a povestit celor prezenţi încă de la început că nu are subiecte tabu, dar nu va răspunde întrebărilor legate de politică, pentru că nu se pricepe.

De vineri până duminică în Cetatea Alba Carolina se desfăşoară ”Alba Iulia Music & Film”. În cadrul Festivalului au loc proiecţii de film şi concerte, dar şi evenimente în cadrul cărora actorii se întâlnesc cu spectatorii.

Comenteaza