Video Al treilea an de TIFF la Florești! Primarul Pivariu: „Festivalul aduce un vibe internațional”

Al treilea an de TIFF la Florești! Primarul Pivariu: „Festivalul aduce un vibe internațional”
| Foto: facebook.com/TransilvaniaTIFF

Pentru al treilea an consecutiv, Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) va avea avea loc și în comuna Florești.

Bogdan Pivariu, edilul din Florești, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre cum va arăta ediția din acest an în cea mai mare comună din țară.

Este pentru al treilea an consecutiv când Floreștiul face parte din marea familie TIFF. Floreștiul găzduiește în fiecare zi un loc unde există acele proiecte renumite, unde se pot viziona filme, locuri foarte frumoase, în aer liber. De fiecare dată a fost un vibe internațional. Lumea a venit cu voie bună.

Programul care rulează la Florești se poate găsit pe site-ul celor de la TIFF, pe pagina mea de Facebook, precum și pe cea a primăriei. La fel ca anul trecut, avem și anul acesta «TIFF în familie», respectiv activități cu familia, destinate cu precădere celor mici.

O să avem inclusiv o reprezentanție LEGO. S-a discutat și cu cei de la ISU pentru a avea mașini și utilaje care fac parte din dotarea lor. De asemenea, sperăm să avem parte și de acel elicopter aparținând armatei care a făcut senzație anul trecut. La ediția din 2022 au fost 3.000 de participanți, iar anul acesta ne așteptăm să fie mult mai mulți”, a declarat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Vezi AICI programul TIFF la Florești.

Comenteaza