Video Armin van Buuren filmează un videoclip la Cluj! "Vrei să ai un rol în acest clip?"

Armin van Buuren filmează un videoclip la Cluj! "Vrei să ai un rol în acest clip?"

Celebrul DJ olandez Armin van Buuren vine la Untold 2019 și anunță că va filma un nou clip la Cluj-Napoca, pentru care are nevoie de mai multe persoane. 

"Revin în România săptămâna viitoare, unde vom filma și noul meu videoclip. Vrei să ai un rol în acest video, trimite e-mail! Căutăm persoane pentru roluri diferite (20-35 ani și peste 65 de ani). Ne trebuie nume, adresă de e-mail, sex, vârstă, poze. Mulțumesc!

Coming back to Romania next week, where we're also going to shoot my new music video. Do you want to have a role in this video, please sign up via casting@soulvizion.com. We’re looking for different roles (20-35 years and 65+). We need: name, email address, gender, age, photos. Thanks!", este anunțul făcut de DJ, pe pagina sa oficială de Facebook. 

Show exclusiv la Untold 2019

Armin Van Buuren a creat un show unic, exclusiv la nivel mondial, pregătit special pentru festivalul Untold. Show-ul de la Cluj-Napoca va avea loc vineri, 2 august, și include de la artiști invitați pe scenă până la cele mai tari inovații în materie de efecte speciale și producție audio video.

Artistul este cunoscut pentru inovație în materie de tehnologia pe care o folosește pentru a crea show-uri excepționale ca și Armin Only și Armin Only Intense. Un exemplu a fost introducerea în show-urile sale a unui dispozitiv de control a luminilor prin senzori aplicați pe brațele lui, tehnică pe care a adus-o și în România, la festivalul Untold. Van Buuren a mixat șapte ore la Untold 2018.

A compus imnul oficial Untold 2019

Van Buuren și Avian Grays au compus imnul oficial al festivalului: "Something Real" (feat Jordan Shaw). "Nu este un secret că festivalul Untold are un loc special în inima mea, așa că atunci când a apărut această oportunitate, nu am mai stat nici o secundă pe gânduri.

Este o onoare pentru mine să compun imnul oficial al festivalului, pentru ediția aniversară din acest an și sunt super încântat că, în ziua Armin la Untold vom avea împreună cu publicul, cel mai lung show live pe scena unui festival, din cariera mea. Va fi magic! Vă asigur de asta!", a declarat Armin van Buuren.

Untold 2019 va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca. În line-up-ul festivalului se numără Robbie Williams, Armin van Buuren, Martin Garrix, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet, Bastille, James Arthur, Oscar and The Wolf, Loco Dice, Solomun, Andy C, Borgore, Chase & Status, Boris Brejcha, Rusko, Tale of US și Sub Focus B2B Wilkinson, Pendulum DJ Set B2B Friction, Camo & Krooked Live și mulți alții.

Comenteaza