Armin van Buuren pregateste un show incendiar. Ce surpriza are pentru fani

Armin van Buuren pregateste un show incendiar. Ce surpriza are pentru fani
Olandezul Armin van Buuren, sosit în Cluj-Napoca abia de cateva ore, pregăteşte un show de zile mari.

Dezinvolt si deosebit de deschis cu publicul, indragitul DJ olandez s-a aratat deosebit de entuziasmat sa mixeze pe scena festivalului, intr-o tara ce are una dintre cele mai puternic dezvoltate culturi trance.

"Sunt foarte entuziasmat de concert, astept cu nerabdare sa urc pe scena. Am pregatit un mix diversificat, nu imi place sa am mereu acelasi playlist, de fiecare data incerc sa surprind fanii cu ceva nou. Imi place sa experimentez. Vin in Romania de 10 ani deja, pot sa zic ca aceasta tara are un apetit urias pentru trance, are una dintre cele mai bine dezvoltate culturi trance din Europa", a afirmat el.

Armin van Buuren a pregatit si o surpriza fanilor: in timpul concertului va purta o bratara prin care va controla instalatia de sunet si lumini.

 

Armin van Buuren, unul dintre headlinerii festivalului, este un nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât și ca producător. Interesul său pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie, el intrând în posesia primului sampler încă de la 14 ani. Primul său hit a fost Blue fear, lansat în 1995 sub Cyber Records. De atunci au urmat o serie întreagă de producții ce au pătruns în clasamentele muzicale internaționale.

În plus, el a colaborat cu Tiësto pentru proiectele Major League și Alibi și a produs piesa Exhale alături de Ferry Corsten. Începând din anul 2000, Armin a lansat seria de compilații AVB, care s-au bucurat de succes la public. Un an mai târziu, olandezul și-a început propria emisiune de radio, intitulată A State of Trance, în timpul căreia își făcea cunoscute creațiile.

De-a lungul carierei Armin van Buuren a concertat în peste 25 de țări, beneficiind de sprijinul lui Dave Lewis. De curând, el a prezentat un set de nouă ore pentru Dancetheater din Haga. Printre locurile în care mixeaza constant se numără Passion, Godskitchen, Gatecrasher și Slinky - Marea Britanie, Glow - Washington și Ibiza.

Pe 11 noiembrie 2006, artistul a celebrat pe stadionul A`hoy Rotterdam lansarea unui nou album intitulat 10 years. Motivul care l-a determinat pe Armin sa aleagă această locație ca fiind rampa de lansare a noului album, a fost concertul extraordinar susținut de artist acolo în anul 2005, Armin Only, eveniment puternic marcant emoțional pentru toți cei 12.000 de participanți.

 

Comenteaza