Aron Chupa revine la Cluj. Încheie seria evenimentelor TiMAF

Aron Chupa revine la Cluj. Încheie seria evenimentelor TiMAF
După ce a făcut parte din line-up-ul primei ediţii Untold, Aron Chupa revine la Cluj-Napoca pentru a pune punct Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF).

Concertul va avea loc vineri, 30 octombrie, de la ora 22:00, la Euphoria Music Hall. Biletele costă 25 de lei în avans, 30 de lei până ziua evenimentului şi 40 de lei la intrare. 

Aron Michael Ekberg (n. 30 martie 1991), cunoscut sub numele de scenă AronChupa, este un DJ, producător muzical şi fotbalist din Suedia. Deţine o casă de discuri şi este membru al grupului electro-hip hop Albatraoz, format în 2012. De asemenea, joacă fotbal la clubul Byttorps IF. 

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) se află la cea de a V-a ediție şi se desfășoară în perioada 1-31 octombrie în Cluj-Napoca. Lansat sub sloganul „Let's get ARTivated", festivalul presupune în acest an evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel nespecializat.

Evenimentele au vizat mai multe domenii artistice, precum: muzica, dansul, literatura, teatrul, publicitate, moda, precum și interfețe ale acestora. Concertul Aron Chupa din Euphoria Music Hall, va încheia seria evenimentelor de anul acesta din cadrul Festivalului Internațional de Muzică și Artă Transilvania - TiMAF.

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania – TiMAF - aflat la cea de a V-a ediție se desfășura în perioada 1–31 octombrie în Cluj-Napoca. Lansat sub sloganul „Let’s get ARTivated”, festivalul a prezentat o serie de evenimente variate publicului clujean. TiMAF 2015 presupune în acest an evenimente care să implice mai multe categorii de public, de la cel matur, consumator de evenimente culturale, până la cel  nespecializat. Evenimentele de anul acesta au fost dedicate mai multor domenii artistice, precum: muzica, dansul, literatura, teatrul, publicitate, moda, precum și interfețe ale acestora.

TiMAF este unul dintre proiectele majore ale programului de interes național Cluj-Napoca 2015, Capitala Europeană a Tineretului, fiind un promotor al evenimentelor culturale. Născut din dorinţa de a aduce manifestări artistice în mijlocul oamenilor şi de a-i activa ca şi consumatori de cultură, festivalul promovează o multitudine de exprimări artistice. TiMAF acoperă astfel arte ale spectacolului, arte plastice, arte decorative, literatură, acţiuni artistice interdisciplinare în cadrul unor evenimente de masă sau specializate, preponderente pentru un public larg, cu intentia de a-l familiariza cu variate domenii ale artei.

Comenteaza