Asta da dragoste pentru lectură! Pe scara unui bloc din Cluj a apărut o... bibliotecă

Asta da dragoste pentru lectură! Pe scara unui bloc din Cluj a apărut o... bibliotecă
| Foto: Facebook/Gabriel Bota

Inițiativa îi aparține unui cunoscut scriitor clujean. Orice vecin poate împrumuta un volum și, de asemenea, poate contribui cu cărți la mica bibliotecă. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Ideea proiectului i-a venit scriitorului clujean Gabriel Bota. 

" Mica bibliotecă de scară de bloc e tot mai bogată! Am fost foarte uimit de cât de virală a devenit povestea ei și le mulțumesc tuturor celor care au distribuit! Bineînțeles că au fost și tot felul de comentarii de genul “bine bă că ești tu deștept” sau “o să se fure” sau “la ce ajută”.

Le spun tuturor că cel mai important este actul cultural în sine, încrederea în oameni și în binele din ei, că totul este posibil dacă începem noi înșine să fim posibili! În plus, biblioteca funcționează, e acolo, e vie! Cărțile le-am avut, rafturile (pe care înainte a stat papa pentru animăluțe) mi le-a donat un prieten care își susține prin forțe proprii o afacere mică dar serioasă", scrie Gabriel Bota pe Facebook.

"De ani de zile încurajez cititul, ba prin Festivalul Internațional de Carte Transilvania, ba prin acțiuni inedite precum Read & Ride, ba prin multe altele pe care le-am făcut în trecut! Nu regret nimic! Sper ca într-o zi să și reușesc!
Citiți și iubiți! Restul vine oricum!", adaugă scriitorul clujean. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza