Video Backstage la Untold 2019 | Robbie Williams a publicat un vlog cu experiența de la festivalul din Cluj

Backstage la Untold 2019 | Robbie Williams a publicat un vlog cu experiența de la festivalul din Cluj

Robbie Williams a publicat pe rețelele de socializare un video-vlog de la Untold 2019. Artistul britanic a concertat în ultima zi a festivalului de muzică din Cluj-Napoca, în fața unui stadion plin. Apoi, s-a distrat în public la show-urile David Guetta sau Dub FX.

"Suntem în Cluj-Napoca, la festivalul Untold. Este capitala nopții și magiei. Vom vedea!", spune Robbie în vlog-ul, care arată imagini din backstage, din timpul concertului de pe Cluj Arena și de la show-urile DJ-ilor unde a dansat cu steagul României pe umeri. 

VEZI ȘI Înainte de Dub FX, Robbie Williams a dansat pe rimturile altui DJ. La scena principală Untold, tot în public

„Let me entertain you, Cluj!"

Artistul britanic a concertat, duminică seara, pe scena principală Untold. 90.000 de fani, din toate colţurile lumii, au venit pe Cluj Arena, oamenii legii fiind nevoiţi să închidă accesul în stadion, până la jumătatea show-ului. 

Concertul a început în forță, la ora 21.30, cu celebra piesă „Let me entertain you”, iar printre hit-urile interpretate de Robbie Williams la Cluj-Napoca s-au numărat şi „She's the one”, „Feel” sau „Angels”. Pe scena principală Untold, artistul a fost însoţit de 50 de muzicieni și dansatori.

În timpul concertului, pe scenă, alături de Robbie Williamsa a urcat tatăl său, Peter Williams, iar împreună au interpretat "Sweet Caroline" piesă făcută celebră de Neil Diamond. 

VEZI ȘI Robbie Williams, duet cu tatăl său pe scena Untold

Un alt moment gustat de fanii clujeni a fost acela când britanicul a împărţit tricouri în public şi a invitat pe scenă o domnişoară, care a ştiut versurile cântele lui şi căruia i-a cântat piesa „Something stupid”, pe care a cântat-o iniţial în compania actriţei Nicole Kidman, într-un decor romantic: aşezaţi pe o canapea şi filmaţi într-o inimioară de trandafiri roşii. Publicul a intrat în delir când Williams a dansat în braţele tinerei, a cuprins-o şi şi-a pus capul pe ea. La final a strâns-o în braţe. 

VEZI ȘI UNTOLD 2019. Cine este clujeanca pe care Robbie Williams a luat-o pe scenă

Spectacolul s-a terminat cu celebra piesa "My way" a lui Frank Sinatra. Robbie Williams a concertat, în premieră, la Cluj-Napoca, în cadrul Untold 2019.  Britanicul a fost pentru prima dată în România, în 2015, la București, unde a susținut un concert în Piața Constituției.

Comenteaza