Bilanț Untold 2020. Sute de mii de oameni au urmărit festivalul virtual pe internet și la TV

Bilanț Untold 2020. Sute de mii de oameni au urmărit festivalul virtual pe internet și la TV

Show-urile transmise pe canalul de youtube al festivalului în zilele dedicate Untold 2020, dar și emisiunea Sparks of Magic transmisă duminică, 2 august, după miezul nopții la PRO TV, au  fost urmărite de sute de mii de oameni, potrivit organizatorilor Untold.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

„Sute de mii de fani au fost și în acest an alături de Untold! Fanii au urmărit în premieră unele dintre show-urile artiștilor care au urcat în cei 5 ani pe scena principală Untold, dar și emisiunea dedicată festivalului și transmisă la PRO TV, Sparks of Magic”, anunță organizatorii festivalului printr-un comunicat de presă.

Peste 100.000 de mii de fani au urmărit pe platforma de Youtube a festivalului în cele 4 zile dedicate UNTOLD-ului, transmisiunile show-urilor în premieră ale unor artiști care au urcat în cele 5 ediții de până acum pe scena principală de pe Cluj Arena.

Fanii au urmărit în fiecare zi pe internet seturi în premieră ale unor artiști ca Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack, KYGO, Don Diablo, Timmy Trumpet, John Newman și mulți alții. Pe toată perioada transmisiunii, fanii au interacționat între ei și au transmis mesaje emoționante artiștilor, dar și prietenilor din toată lumea.

Emisiunea Untold - Sparks of Magic, lider de audiență la TV

„Peste 780.000 de români din întreaga țară au gustat din magia emisiunii Untold - Sparks of Magic, transmisă duminică, 2 august, după miezul nopții la PRO TV, iar peste 260.000 de oameni au urmărit întreaga emisiune prezentată de Cabral.

Printre invitații speciali ai emisiunii au fost și primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc, dar și Alex Dima, Smiley, Mihai Petre, Marius Moga, Codin Maticiuc, Otravă, sau Pavel Bartoș, care au povestit experiențele lor de festival și ce înseamnă pentru ei UNTOLD. Emisiunea Untold - Sparks of Magic a fost lider de audiență, pe publicul comercial”, mai transmit organizatorii celui mai mare festival de muzică electronică din România, Untold.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza