Biletele pentru TIFF 2022, puse în vânzare! Vezi programul complet al festivalului de film

Biletele pentru TIFF 2022, puse în vânzare! Vezi programul complet al festivalului de film

Organizatorii TIFF au pus în vânzare toate biletele pentru ediția din 2022 a festivalului de film. Programul complet a fost anunțat.

Au mai rămas doar 10 zile până la startul oficial al celei de-a 21-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, așa că așteptarea luat sfârșit!.

Programul complet al festivalului este disponibil în TIFF Official App și pe tiff.eventbook.ro. „Să-nceapă vânătoarea de filme și evenimente! Ne vedem la Cluj-Napoca, între 17 și 26 iunie!”, anunță organizatorii.

De asemenea, organizatorii TIFF 2022 au pus în vânzare bilete și pentru două dintre cele mai apreciate evenimente incluse an de an în programul festivalului.

Secțiunea Film Food se întoarce cu trei experiențe cine-culinare senzaționale, iar la Vlaha, în Parcul de sculpturi Arkhai, cei de la TIFF ți-au pregătit o întâlnire muzicală specială cu Romulus Cipariu, un maestru al țambalului, care va concerta în seara proiecției Buena Vista Social Club.

Vezi AICI programul complet al TIFF 2022.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza