Bogdan Pivariu: „Locația are potențial mare de a intra în circuitul consacrat al TIFF” / Câți spectatori au fost la Florești

Bogdan Pivariu: „Locația are potențial mare de a intra în circuitul consacrat al TIFF” / Câți spectatori au fost la Florești
| Foto: Facebook.com/bogdannicolaepivariu

Cea de-a 20-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) le-a adus floreștenilor șansa de a avea o locație pentru a vedea filmele, chiar în cea mai mare comună din țară.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Edilul Floreștiului, Bogdan Pivariu, a ținut să le mulțumească tuturor participanților la festival. Aproape 3.000 de spectatori au participat la TIFF în comuna clujeană.

„TIFF s-a organizat pentru prima dată în istorie și în comuna Florești! În Parcul Poligon din Florești au rulat titluri importante din cinematografia internațională și cea românească. Câteva dintre acestea au fost: Noaptea regilor, Încă un rând, Mauritanul, Complet necunoscuți și România sălbatică.

Peste 2900 de spectatori au participat la proiecțile din localitate, iar asta ne confirmă că locația are potențial mare de a intra în circuitul consacrat al TIFF. Mulțumim tuturor pentru participare!”, a transmis Pivariu.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza