Video BT Arena, plină ochi la Discoteca '80 / În 2020 concertează The Show – a tribute to ABBA şi C.C. Catch

BT Arena, plină ochi la Discoteca '80 / În 2020 concertează The Show – a tribute to ABBA şi  C.C. Catch

Clujenii au umplut ochi BT Arena, sâmbătă seara, pentru a se distra alături de Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan, în cadrul evenimentului DISCOTECA ’80.

Melodii cunoscute și îndrăgite - ”You’re my Heart, You’re My Soul” (Modern Talking), ”Girl, You Know It’s True” (Milli Vanilli), ”Boys” (Sabrina), ”Touch in The Night” (Silent Circle) sau ”D.I.S.C.O.” (Ottawan) au răsunat la Cluj-Napoca, în faţa a 10.000 de clujeni. 

 

Thomas Anders & Modern Talking Band au mai concertat la Polivalenta clujeană în 2016, tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80. Anul trecut, la a doua ediție a evenimentului, clujenii au dansat și au cântat alături de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, au urcat pe scenă Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

În 2020, melodii precum Mamma Mia!, Waterloo, Chiquitita (ABBA), Heartbreak Hotel (C.C. Catch), One Way Ticket (Eruption), I Like Chopin (Gazebo), Words (F.R. David) sau Touch by Touch (Joy) se vor auzi live la Cluj-Napoca. THE SHOW – a tribute to ABBA, C.C. CATCH, ERUPTION, GAZEBO, F.R. DAVID ȘI JOY vor concerta, timp de peste 5 ore, în 19 septembrie, tot la BT Arena, iar în pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va încânta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

“Cea mai bună ABBA de la ABBA încoace” – e doar una din afirmațiile pline de admirație ale fanclubului oficial al legendarei formații. Showul care va ajunge și la Cluj, la Discoteca ’80, a fost prezentat cu imens succes în fața publicului de peste 700 de ori, în peste 40 de țări din întreaga lume. Cel mai mare concert a fost susținut în Sao Paolo, Brazilia, în fața a nu mai puțin de 70.000 de spectatori! ABBA vinde și acum în jur de 2 milioane de discuri pe an. Showul-omagiu include toate marile hituri ale formației într-un concert de 80 de minute. Concertul este susținut de 10 muzicieni, alături de 4 instrumentiști ai London Symphonic Rock Orchestra și cu participarea extraordinară a unui membru original ABBA, ULF ANDERSSON.

 

Comenteaza