Când se pun în vânzare biletele de 1 zi la Untold 2019 / Isterie după anunțul concertului Robbie Williams

Când se pun în vânzare biletele de 1 zi la Untold 2019 / Isterie după anunțul concertului Robbie Williams

Concertul Robbie Williams a vândut deja 7.000 de abonamente la Untold 2019. Urmeză să fie puse în vânzare biletele de 1 zi pentru festivalul de muzică clujean.

Interesul publicului din România pentru concertul lui Robbie Williams de la Untold a fost unul mare. Deși organizatorii au anunțat că se vor pune în vânzare doar 5.000 de abonamente, peste 7.000 de oameni (din țară și din străinătate) și-au achiziționat un abonament pentru ediția aniversară din acest an. Joi, 6 iunie 2019, sunt puse în vânzare alte 10.000 de abonamente disponibile pentru Untold 2019, la prețul de 159 de euro plus taxe. Acestea pot fi achiziționate atât de pe untold.com, dar și de la resaleri autorizați care pot fi consultați pe site-ul festivalului. Începând de marți, 11 iunie 2019, vor fi puse în vânzare și biletele de 1 zi. Până în prezent, pentru ediția din acest an s-au vândut 67.000 de abonamente.

Robbie Williams, cântăreț și compozitor englez, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor Brit, va cconcerta la Untold 2019. Show-ul va dura 1 oră și 30 de minute și va însuma 50 de muzicieni și dansatori care vor fi prezenți pe scenă alături de superstarul britanic. 

Cariera artistului este una impresionantă și a început încă din primul moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That, în 1990. Cinci ani mai târziu, a decis că își dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. În cariera sa spectaculoasă, Robbie Williams a livrat, pe lângă hituri pe bandă rulantă, și concerte cum rar s-au mai văzut în lume.

În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut, în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Acesta are șapte single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice.

De altfel, artistul este cel mai bine vândut din Marea Britanie, cu 75 de milioane de albume. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca "Feel", "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "Freedom", “Millennium”, “She´s The One”, "Old Before I Die", "Kids", "Eternity", " Something Stupid ”, "Radio", "Bodies" și "Candy".

Untold 2019 va avea loc, în perioada 1-4 august, în Cluj-Napoca. Printre artiștii confirmați se numără: 3 are Legend, Busta Rhymes, Don Diablo, Nicky Romero, Steve Aoki, Tinie Tempah, Tove Lo, Tujamo, Martin Garrix, David Guetta, Bastille, Dimitri Vegas&Like Mike, James Arthur și nu în ultimul rând Armin Van Buuren, cel care va aduce la Cluj-Napoca un show, unic, exclusiv la nivel mondial, „Armin Untold”.

Comenteaza