,,Caravana păpușilor” ajunge în Florești

,,Caravana păpușilor” ajunge în Florești

Teatrul de Păpuși Puck începe marți, 22 ianuarie, seria de spectacole ,,Caravana păpușilor”, prezentate în Florești.

Micii spectatori din comună sunt așteptați, marți, de la ora 18:00, la Casa de Cultură, la spectacolul „Crăiasa zăpezii”, după Hans Christian Andersen, în regia lui Traian Savinescu.

Basmul are în prim-plan prietenia și solidaritatea, într-un univers de gheață. Obstacolele pe care Gerda le depășește, cu efort și sacrificii, pentru a-și proba devotamentul față de Edgar, dau seama despre forța unui caracter în devenire.

Un personaj special este și renul Kariboo, foarte îndrăgit de copii, care dă o notă de umor aparte spectacolului. În distribuție sunt Frunzina Anghel/ Laura Corpodean, Ramona Atanasoaie / Angelica Pamfilie, Andreea Bolovan, Ion Iurcu, Călin Mureșan/ Iulian Lunguși Andra Ștefan. Scenografia este semnată de Epaminonda Tiotiu, designul video, de Gaal Csaba și sculptura, de Marin Florin.

Seria spectacolelor susținute de echipa Teatrului Puck în Florești, va continua în februarie cu piesa ,,Frumoasa din pădurea adormită”, în regia lui Gabriel Apostol, în luna martie - ,,Rățușca cea urâtă”, regia Varga Ibolya, în aprilie - ,,Strada cu îngeri”, în regia lui Decebal Marin, și în mai spectacolul ,,Capra cu trei iezi”, regia Doina Dejica.

Etichete
Comenteaza