Cât costă biletele la concertul Jean-Michel Jarre de la Cluj

Cât costă biletele la concertul Jean-Michel Jarre de la Cluj
Anul 2016 îl va readuce pe avangardistul muzicii electronice, Jean-Michel Jarre, într-un show live spectaculos, pentru prima dată după o perioadă de șase ani de absență de pe marile scene ale lumii. Turneul mondial “Electronica” va avea startul în Europa în luna octombrie, iar pe 11 noiembrie artistul francez va fi la Cluj-Napoca, unde va concerta în Sala Polivalentă.

"Așa cum am promis, încă de anul trecut, în 2016 vom organiza la Cluj-Napoca evenimente și concerte și mai spectaculoase. Jean-Michel Jarre este recunoscut ca fiind artistul ale cărui concerte nu au fost încă și probabil nu vor putea fi egalate, fiind unul dintre primii artiști din lume, care a susținut adevărate spectacole de muzică electronică. Ne bucurăm mult, că am reușit să-l aducem pe unul dintre pionerii muzicii electronice, pe 11 noiembrie, la Cluj-Napoca", afirmă Mircea Buteanu, managerul Diesel Events.

Renumit pentru fascinantele efecte vizuale și pentru folosirea tehnologiei digitale de ultimă oră, care au încântat milioane de oameni din întreaga lume, show-ul promite încă o dată să fie o călătorie muzicală cu adevărat captivantă. Artistul dorește să își captiveze publicul cu noile melodii cuprinse în cel mai recent album intitulat "Electronica", dar și cu deja cunoscutele albume "Oxygene" (1976) sau "Equinoxe" (1978).

Cu renumitele sale concerte de mărimea unui oraș întreg, Jarre a stabilit recoduri mondiale Guinness pe tot mapamondul, inclusiv unul pentru o audiență de 2,5 milioane de fani organizat în fața La Défense, Paris, urmând ca imediat după aceea tot el să își depășească propriul record în Moscova, când pentru a 850-a aniversare a orașului, a susținut un concert pentru un număr impresionant de 3.5 milioane de fani.

Cu o producție unică și nouă, Jarre va crea și împărtăși energia concertelor sale macro și emoția unei adevărate experiențe în arena în această primă etapă a turneului său mondial în aproape toată Europa. Artistul francezul va concerta în lunile octombrie și noiembrie în locații importante precum Arena 02 din Londra și Arena AccorHotels din Paris, pe lângă concertele susținute în Germania, Slovacia, Polonia, Austria, Elveția, România.

Turneul european din acest an va avea loc după debutul celui de-al doilea volum al albumului "Electronica 1: The Heart of Noise", stabilit pentru 6 mai. Lansat prin Sony Music International, acesta vine în continuarea aclamatului prim volum, intitulat "The Time Machine", și dispune de o serie întreagă de colaborări cu artiști celebri, precum Rone, Pet Shop Boys, Primal Scream, E.S., Julia Holter, Gary Numan, Jeff Mills, Peaches, Siriusmo, Yello, The Orb, Sebastien Tellier, Hans Zimmer, Cyndi Lauper and Christophe, pe care Jarre i-a ales în mod special pentru a desăvârși proiectul acestui album constituit din două volume. Jarre a susţinut până acum 2 concerte în România, în 2008, respectiv 2011, ambele la Bucuresti.

Toate biletele pentru debutul european al turneului "Electronica" au fost puse spre vânzare vineri, 18 martie 2016. Pentru show-ul de la Cluj-Napoca, prețul acestora este următorul: VIP Loja cu catering - 495 lei; VIP Tribună cu catering - 445 lei; Exclusiv VIP - 485 lei; Electronica VIP - 380 lei; Laser Premiu; 325 lei - Oxygene 1 - 248 lei; Equinoxe 2 - 215 lei; Destination 3 - 160 lei; Revolution 4 - 110 lei. Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul oficial al evenimentului Jarre.funticket.ro și dieselevents.ro.

Comenteaza