Catea jurnalistului Florian Bichir “Le dernier chemin de Dracula”, lansată la Cluj, editată în Franţa

Catea jurnalistului Florian Bichir “Le dernier chemin de Dracula”, lansată la Cluj, editată în Franţa
Volumul “Le dernier chemin de Dracula” al scriitorului şi jurnalistului Florian Bichir a fost editat săptămâna acesta în Franţa de prestigioasa editura “Edilivre”.

Lansată pe 22 februarie la Klausenburg Café-Konditorei din Cluj-Napoca alături de „Journal à Klausenburg", scrisă de jurnalistul Octavian Hoandra şi „Chants", de Vasile Dâncu, cartea a fost tradusă în limba franceză de Letiţia Ilea. Cele trei volume editate de "Eikon" au fost prezente la cea de-a 33-a ediţie a Salonului de Carte (Salon du livre) de la Paris, 22-25 martie.

"O incursiune cu har în istoria practică a creştinismului ortodox românesc cristalizat în opera de artă în spaţiul carpato-danubiano-pontic. Cartea este excepţională şi prin relevarea suferinţelor pentru credinţa creştină în timpul comunismului. Autorul vădeşte multă delicateţe spirituală în stilul său inedit", susţine prof. univ. dr. h.c. Gheorghe Mihai, Universitatea de Vest din Timişoara.

"Aşa cum am promis clujenilor la lansarea din 22 februarie nu ne-am făcut de râs" spune Florian Bichir, care a dedicate acest succes editurii Eikon, doamnei Letiţia Ilea, dar mai ales amicului Tavi Hoandră.

Cartea "Le dernier chemin de Dracula" a apărut în colecţia Clasic, seria Religie şi costă 17,50 €.

Comenteaza