Ce poţi face în weekend

Ce poţi face în weekend

 Cei cu chef de distracţie, cultură sau o combinaţie a celor două au ocazia să participe în acest weekend la evenimente diverse - de la Raliul Clujului la festivaluri de film, concerte şi petreceri tematice în cluburi.

 

Raliul Clujului începe azi cu startul festiv programat în Piaţa Unirii, la ora 20.01. Mâine, la ora 10.01 începe etapa a II-a, tot în Piaţa Unirii, iar sosirea are loc tot acolo, la ora 17.47. Festivitatea de premiere va avea loc mâine, de la ora 21.00, la Polus Center.

 

Festivalul Dialektus îi aşteaptă pe clujeni la Casa Tranzit. Până mâine seară, cinefilii vor putea viziona pelicule antropologice europene aduse direct de la “festivalul-mamă” din Budapesta, aflat în desfăşurare. Detalii despre programul evenimentului pot fi aflate accesând pagina de internet www.dialektusfesztival.hu. Intrarea la filme este gratuită.

 

Un alt eveniment dedicat filmului care are loc în aceste zile la Cluj este Festivalul de Mediu şi Film Ecologic “Planet Report”. Documentarele eco pot fi vizionate până duminică seara, gratuit, la cinematograful Victoria, cafeneaua Insomnia, precum şi în curtea Muzeului de Artă. Informaţii suplimentare pot fi găsite pe pagina de internet www.planetreport.ro.

 

Booha Bar va găzdui în acest weekend un concert al formaţiei The Mushroom Story. Muzicienii vor cânta mâine seară, de la ora 22.00, iar un bilet de intrare costă 10 lei. Concertul va include melodii noi, ce vor promova lansarea următorului lor disc, intitulat “Fistfunk”. Evenimentul va fi urmat de o petrecere cu DJ Indijstione, MC Stinky şi MC Mundi.

 

Clubul Obsession  organizează astăzi o seară al cărei invitat special este DJ Sunset Eye. Petrecerea va începe la ora 22.00. Petrecerile tematice sunt, încă, în vogă la Cluj: Club 30 Plus îi invită pe clujeni la un party special, unde, dacă mergi cu o pălărie haioasă, primeşti un cocktail din partea casei. Mai mult, fetele îmbrăcate complet în negru pot bea “pe banii casei” până la miezul nopţii.

 

O veste importantă pentru melomani: din cauza condiţiilor meteo care se preconizează a fi nefavorabile, concertul “Opera Viva”, prorgramat iniţial a se desfăşura în Piaţa Unirii, va fi susţinut în sala Operei. Evenimentul va avea loc mâine, de la ora 19:00, iar intrarea este liberă.

 

Comenteaza