Cel mai recent lungmetraj al lui Porumboiu, de vineri la cinema Victoria VIDEO

Cel mai recent lungmetraj al lui Porumboiu, de vineri la cinema Victoria VIDEO
Cel mai recent film de lungmetraj al cunoscutului regizor Corneliu Porumboiu, "Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism" va putea fi urmărit începând de vineri la cinema Victoria.

Filmul, în care vor putea fi urmăriţi Diana Avrămuţ, Bogdan Dumitrache, Alexandru Papadopol, va putea fi urmărit la cinematograful Victoria din Cluj-Napoca de la ora 15:00 sâmbătă, luni și miercuri, de la ora 17:30 vineri, duminică și marți, de la ora 20:00 sâmbătă, luni și miercuri.

Corneliu Porumboiu, cunoscut şi pentru filmele "A fost sau n-a fost" şi "Poliţist, adjectiv", se află pe lista "20 Directors to Watch / 20 de tineri regizori care merită să fie urmăriţi în viitor", întocmită de New York Times şi publicată pe 5 septembrie.

Cel mai recent film al regizorului "este o poveste despre meseria de regizor, despre naşterea unui film şi constrângerile aferente ei".

Filmul a fost sau urmează să fie prezentat la Festivaluluri de film precum cele de la Locarno (Elveţia), Sarajevo, New York (27 sept-13 oct 2013) şi Toronto.

Comenteaza