Chipurile Untold. Concurs de fotografie, cu premii în bani, în cadrul Day 15

Chipurile Untold. Concurs de fotografie, cu premii în bani, în cadrul Day 15
Fotografii profesioniști și amatori deopotrivă sunt încurajați să facă cunoscută experiența Untold prin instantanee cu chipurile participanților la cel mai așteptat festival al anului din Cluj-Napoca. Cele mai bune portrete vor fi premiate cu sume între 200 și 1.000 de euro, în cadrul Day 15 din luna august.

"Concursul este deschis tuturor fotografilor profesioniști, dar și amatori. Tema concursului fiind fotografia de portret. Prin această temă vom putea spune povestea Clujului și a Transilvaniei prin chipurile oamenilor veniți la Untold Festival. Fiecare are povestea sa, un trecut, un viitor, un motiv pentru care anul acesta va petrece 4 zile de magie la Untold. Miile de povești însă, vor crea o poveste remarcabilă, demnă de spus tuturor și de arătat lumii. Imaginile ne transmit emoții fără să ne vorbească, iar fotografiile de portret îți transmit, măcar un pic, din povestea celui fotografiat. Vrem să adunăm sute de astfel de povești, sute de chipuri, poate chiar mii și să aflăm cum arată prima filă din povestea Untold prin ochii celor care participă la festival", transmit inițiatorii Day 15.

Înscrierea în concurs se poate face până joi, 30 iulie 2015. Jurizarea va avea loc între 4 august și 4 septembrie, câștigătorii fiind anunțați în data de 7 septembrie.

Fiecare participant la concursul de fotografie "The Untold Faces" trebuie să realizeze cel puțin 400 de portrete, care trebuie predate până în ziua de 3 august, ora 23:59, la sediul din Piața Unirii, nr.2, și trimise și pe adresa day15@cluj2015.ro. De asemenea, participanții trebuie să selecteze 10 fotografii care să fie jurizate.

Persoanele interesate să participe la acest concurs, dar care nu au abonament la festival, bilete, acreditări sau nu sunt voluntari foto sunt așteptate la sediul din Uniri, în data de 30 iulie, între orele 16:00 și 20:00, pentru a primi o brățara pentru prima zi de festival.

Untold Festival, proiectul major al programului Cluj Capitală Europenă a Tineretului 2015, va avea loc între 30 iulie și 2 august. Pe cele 8 scene ale festivalului vor urca peste 170 de artiști, între care Avicii, David Guetta, Armin van Buuren sau Dimitri Vegas & Like Mike.

Până în prezent, în cadrul Day 15 au avut loc petreceri caritabile pe acoperiș, în tramvaie redesenate sau nunți la 50 de metri de-asupra orașului.

 

 

 

Comenteaza