Cinema ARTA Cluj lansează programul online ARTA-Acasă

Cinema ARTA Cluj lansează programul online ARTA-Acasă

Marți 12 mai 2020, Cinema ARTA din Cluj-Napoca lansează ARTA-Acasă: un program de filme online, dedicat prietenilor cinematografului și cinefililor din toată țara.

Măsurile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei cu noul coronavirus au constrâns Cinema ARTA, la fel ca majoritatea spațiilor publice, să își întrerupă activitatea din săli. În această perioadă dificilă pentru toată lumea, echipa de la Cinema ARTA din Cluj-Napoca își dorește să își continue activitatea și să rămână alături de prietenii cinematografului și a iubitorilor de filme de artă.

În acest scop lansăm marți 12 mai proiectului ARTA-Acasă: un program de filme online accesibil pe Eventbook. Prin intermediul acestuia, prietenii Cinematografului ARTA și cinefili din toată țara se vor putea bucura în fiecare zi de câte un film online, susținând în același timp echipa, activitatea și viitorul cinematografului.

În cadrul programului ARTA-Acasă, selectăm și difuzăm filme de artă care s-au remarcat în ultimii ani, au cucerit publicurile marilor ecrane și au câștigat cele mai râvnite premii la marile festivaluri de film din lume. Totodată punem în valoare voci consacrate și emergente din cinematografia contemporană, selectând în special filme care nu beneficiază de distribuție pe platformele internaționale de streaming online. Pentru luna mai, am pregătit o serie de documentare și filme de ficțiune recente, realizate de unii dintre cei mai relevanți cineaști ai momentului.

Filmele pot fi vizionate pe platforma Eventbook doar în intervalul 19:00 – 24:00 în ziua difuzării filmului, pe teritoriul României. Prețul unui bilet este de 12 lei.

Programul săptămânii 12 – 17 mai 2020 

12 mai –

Etichete
Comenteaza