Cinema Drive-in la Cluj, din 19 iunie

Cinema Drive-in la Cluj, din 19 iunie
| Foto: ca-times.brightspotcdn.com

Vești bune pentru clujenii iubitori de filme. Începând cu 19 iunie, Cluj-Napoca va dispune de un cinema numit Pelicula Drive-In.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În primă fază, pe marele ecran vor rula doar filme vechi din anii ’70, ’80 sau ’90. Programul Cinema Drive-In va fi de trei zile pe săptămână: vineri, sâmbătă și duminică, timp de trei săptămâni.

,,Cinematograful se va deschide din 19 iunie. Încă nu știm exact ce filme vor rula. Ne gândim la acest aspect. Ce pot să vă spun este că, timp de trei săptămâni, vom avea filme din anii ’70, ’80 și ’90, în weekend-uri.

Avem în plan ca Cinema Drive-In să fie doar pentru trei săptămâni. Totuși, dacă va exista interes din partea oamenilor, voi face tot ce pot pentru a continua proiectul și a introduce în program filme de actualitate”, a declarat unul dintre inițiatorii proiectului, pentru cluj24.ro.

Locația acestuia este încă sub semnul întrebării. ,,Momentan suntem în tratative pentru o locație cât mai bună pe care o vom anunța imediat ce se va concretiza totul”, a declarat inițiatorul proiectului.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza