Cluj Arena, primul stadion din România care devine teatru în aer liber: cinema, concerte și show-uri de stand-up comedy

Cluj Arena, primul stadion din România care devine teatru în aer liber: cinema, concerte  și show-uri de stand-up comedy
| Foto: Arhiva

O parte din tribunele de pe Cluj Arena vor fi transformate temporar într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă.

Agenția de evenimente Spotlights în colaborare cu Consiliul Județean Cluj vor transforma temporar o parte din tribune într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze evenimente de toate tipurile în condițiile impuse prin starea de alertă. Începând de vineri, 12 iunie, ora 20:30 la Cluj Arena se organizează seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy, care vor respecta regulile de distanțare socială, cu o capacitate de 500 de locuri acoperite..

Potrivit organizatorilor, evenimentele se vor desfășura cu respectarea regulilor impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19.

"Am găsit o modalitate  prin care să le ofere clujenilor din nou posibilitatea de a lua parte la activitățile preferate, dincolo de mediul virtual. Ne-am bucurat de deschiderea și suportul pe care l-am primit de la Consiliul Județean Cluj în momentul în care am propus conceptul Spotlights At Cluj-Arena. Siguranța participanților este extrem de importantă de aceea se vor respecta toate regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de COVID-19", transmit reprezentanții Spotlights. 

Cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri. Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment.

Astfel, vineri, 12 iunie, are loc primul eveniment: o seară de film în aer liber, la Cluj-Arena, unde se va proiecta pe un ecran led de mari dimensiuni Bohemian Rhapsody.

Sâmbătă, 13 iunie, de la 19:00 va concerta live trupa clujeană Grimus iar în deschidere se va proiecta un concert digital.

Duminică, 14 iunie, de la 20:30 va avea loc în premieră națională primul show de stand-up comedy pe un stadion cu Nicu Bendea, Unguru’ Bulan, Sașa și Tudor Costi.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza